ဒီဟင္းကေတာ့ ဖက္သီးမေပၚခင္ ဖက္ပြင့္ေတြေပါတဲ့အခ်ိန္တုန္းက ဖက္ပြင့္အစိုလည္း၀ယ္ခ်က္
ေစ်းေပါလာေတာ့ မ်ားမ်ား၀ယ္ျပီး အေျခာက္လွန္းထားတာကို သူ႔ရာသီကုန္သြားခါမွ ျပန္ခ်က္စားတဲ့ဟင္းတခြက္ပါ။
စားရတာအစုိတုနး္ကေလာက္ေလးေလးပင္ပင္မရွိေပမဲ့ အေတာ္ေလးစားလို႔ေကာင္းတဲ့ဟင္းပါ။
မခ်က္ခင္မွာ ဖက္ပြင့္ေျခာက္ေတြကိုပြလာေအာင္ေရစိမ္ထားျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီးတလံုးနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴနီဆီသတ္ ငါးပိ သို႔မဟုတ္ ငံျပာရည္အနညး္ငယ္ထည့္ ဆီသတ္တာေမႊးလာေတာ့ ေရစိမ္ထားတဲ့ဖက္ပြင့္ေျခာက္ကိုေရတခါေလာက္ေဆးျပီးထည့္
ပုစြန္ေျခာက္အေသးေလးေတြနည္းနည္းထည့္ျပီးဆယ္မိနစ္ေလာက္ဟင္းအုိးအဖံုးအုပ္ျပီးထားလိုက္ပါ။
ခဏေနေတာ့ ငရုတ္သီးစိမ္းအလံုးကြဲေထာင္းထားတာအုပ္ အရသာအေပါ့အငန္ျမည္းျပီး ဟင္းအိုးခ်ခါနီးမွာ
ပင္စိမ္းရြက္ သို႔မဟုတ္ နံနံပင္ အုပ္ျပီးခ်။ ထမင္းပူပူေလးနဲ႔ တြဲဖက္စားလို႔ အေတာ္လိုက္ဖက္ပါတယ္။
က်ေနာ္ကေတာ့ ဒီလိုမ်ဳိးဟင္းနဲ႔ဆုိ ထမင္းပုိကုန္တယ္ :)
အေရာင္ကေတာ့ အမည္းေရာင္ျဖစ္ေနေပမယ့္ စားလို႔အရသာရွိတဲ့ အညာသား ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ဆံုးေသာဟင္းေတြထဲက
ဟင္းတခြက္ပါ။
လာေရာက္လည္ပတ္ၾကတဲ့ခ်စ္မိတ္ေဆြညီအစ္ကိုေမာင္ႏွမမ်ားအားလံုးကိုေက်းဇူးတင္ပါတယ္ဗ်ာ။
အားလံုးကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာက်န္းမာခ်မ္းသာၾကပါေစလို႔ ေရႊညာသားက ဆုေတာင္းေမတၱာပို႔သပါတယ္။
အစဥ္ေလးစားမႈျဖင့္-
ေရႊညာသား
0 comments:
Post a Comment