ခ်က္စားျဖစ္တာေတာ့ၾကာပါျပီ။တင္မယ္ၾကံလိုက္တိုင္းအဆင္မေျပျဖစ္လိုက္တုိင္းမို႔စုထားတာတဲ႔ပံု
ေလးေတြရွယ္လိုက္ပါတယ္။ကုလားပဲဟင္းခ်ဳိထဲကိုကင္းပံုရြက္၊ဒန္႔သလြန္ရြက္ထည့္ျပီးခ်က္ထား
တာပါ။သူနဲ႔လိုက္ဖက္တာေလးကေတာ့မန္က်ည္းသီးစိမ္းေထာင္းစပ္စပ္ေလးေပါ့ဗ်ာ။ဒီႏိုင္ငံမွာ
ေနရတာျမန္မာျပည္ကအသီးအရြက္မ်ဳိးေတြအေတာ္မ်ားမ်ား၀ယ္လို႔ရတာေၾကာင့္စိတ္ခ်မ္းသာ
တယ္။အသားဟင္းကိုသိပ္မခံုမင္တဲ႔က်ဳပ္အတြက္အဆင္ေျပတယ္။
မန္က်ည္းသီးေထာင္း |
ပဲနဲ႔ဟင္းရြက္စိမ္းဟင္းခ်ဳိ |
ဒီေန႔အဆင္ေျပေနလို႔ထပ္ျပီးတင္လိုက္ပါတယ္။errorစာတမ္းတက္မလာေသးလို႔ေပ်ာ္မိတယ္။
မဟုတ္ရင္ေရးေနရင္းစိတ္ဓာတ္က်ျပီးဖ်က္ဖ်က္ပစ္ရလြန္းလို႔ဗ်ာ။ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ေမာင္ရင္
ေရ။လာလည္ၾကတဲ႔မိတ္ေဆြမ်ားကိုလည္းေက်းဇူးတင္ပါတယ္ဗ်ာ...။စိတ္ခ်မ္းသာကိုယ္က်န္းမာ
ျပီးအစစအဆင္ေျပၾကပါေစလို႔ေရႊညာသားေလးမွဆုေတာင္းေမတၱာပို႔သပါတယ္။
အျမဲေလးစားလ်က္
ေရႊညာသားေလး
2 comments:
ပဲဟင္းကုုိဒီတုုိင္းမၾကိဳက္ဘူး။ မစားဘူး။ အရြက္ခတ္လိုုက္တာနဲ ့စားေတာ့တာဘဲ။
ေကာင္းလိုုက္တဲ့ဟင္းေလးေတြ။
စားခ်င္စရာ။
အစစအရာရာအဆင္ေျပပါေစ။
အုုိင္အိုုရာ
မအိုင္အုိရာေရ...အျမဲလာလည္တဲ႔အတြက္ေက်းဇူးပါဗ်ာ။
ေရႊညာသားေလးတုိ႔ဆီမွာမိုးတြင္းဆုိရင္ပဲဟင္းခ်ဳိကေန႔လည္စာ
တိုင္းပါတယ္ေလ။ပဲနည္းနည္းအရြက္မ်ားမ်ားေလးေပါ့။ေတာထဲယာထြန္
ရင္းႏြားနားတဲ႔အခ်ိန္ဆူးပုတ္ရြက္၊က်ီးအာရြက္၊ငလွ်ာ(ႏြားလွ်ာ)ရြက္စတဲ႔
အရြက္ေလးေတြခူးျပီးထြန္ရွဥ္းျဖဴတ္လုိ႔အိမ္ျပန္ေရာက္တာနဲ႔
ဟင္းခ်ဳိအိုတည္ျပီးေစာင့္ေနတဲ႔အေမ့ကိုေပးလိုက္ရင္ထမင္းပြဲမွာ
ဟင္းတစ္ခြက္ပါျပီေပါ့။မိုးတြင္းဆုိရင္အခုလိုဟင္းေလးေတြမၾကာခဏ
စားရတယ္ဗ်ာ။
Post a Comment