မန္းက်ည္းသီးစိမ္းနဲ႔ဖရံုပြင့္ခ်ဥ္စပ္ဟင္းေလးတစ္ခြက္ပါ။အညာမွာလယ္စိုက္ခ်ိန္ဆုိစားရတတ္တဲ႔
ဟင္းတစ္ခြက္ပါ။စာေတြေရးတာအဆင္မေျပလို႔ပံုေလးေတြပဲတင္လုိက္ပါတယ္ဗ်ာ။ခ်က္နည္းက
ေတာ့မန္းက်ည္းသီးစိမ္းကိုအရင္က်က္ေအာင္ခ်က္ျပီးသန္႔စင္ထားတဲ႔ဖရံုပြင့္ေလးေတြထည့္၊
နယ္စားလုိ႔ရေအာင္ေရစပ္စပ္ေလးနဲ႔ခ်က္ပါတယ္။ရံုးပတီသီးလည္းရွိလုိ႔အခ်ဥ္မိ္န္ေအာင္ထည့္
ထားပါတယ္။ေနာ္ကဆံုးမွာပင္စိမ္းရြက္အုပ္ျပီးေတာ့မီးဖိုေပၚကခ်ပါတယ္။ထမင္းပူပူေလးနဲ႔
ငါးပိေကာင္ဖုတ္ေလးနဲ႔စားရင္ေကာင္းမွေကာင္း။
ေလးစားလ်က္
ေရႊညာသားေလး
2 comments:
ေသခ်ာေပါက္ထမင္းျမီန္ေစတာေပါ့ရွင္။
စားခ်င္စရာ း)
Post a Comment