ဒါေလးကေတာ့ကိုးန၀င္းသက္သတ္လြတ္ေန႔မွာလြယ္လြယ္ကူကူလုပ္စားျဖစ္တဲ႔ဟင္းေလးတခြက္
ပါ။ခရမ္းသီးကိုအပူခံစကၠဴနဲ႔လံုေအာင္ထုတ္၊မီးေတာက္ေအးေအးေလးမွာဆယ္မိနစ္ခန္႔ထားျပီး ဟိုဘက္သည္ဘက္လွည့္၊ခရမ္းသီးက်က္ေတာ့ပန္းပန္ထဲမွာဇြန္းနဲ႔ေက်ေအာင္ေခ်ျပီးၾကက္သြန္
နီတစ္လံုးပါးပါးလွီးျပီးသုပ္ထားတာပါ။ခရမ္းသီးသုပ္ကဆီေလးႏိုင္ႏိုင္ဆုိရင္စားရတာပိုအရသာရွိ
ပါတယ္။
မီးဖုတ္ရတာကရြာမွာေလာက္အဆင္မေျပဘူးဗ်။ရြာမွာဆုိရင္ေတာ့မီးဖိုလယ္ေကာင္ကျပာပူထဲမွာ
ခရမ္းသီထားျပီးအေပၚကျပာပူျပန္အုပ္ထားလိုက္တာပဲ။ဆယ္မိနစ္ေလာက္ၾကာေတာ့ျပာပူထဲက
ေဖာ္လိုက္ရင္ႏူးအိေနတဲ႔ခရမ္းသီးမီးဖုတ္ကိုရတာ။ဒီမွာေတာ့ထင္းမီးဖုိမသံုးေတာ့ဂက္စ္မီးဖိုမွာပဲ
အထက္ကေျပာတဲ႔အတုိင္းအပူခံစကၠဴနဲ႔ျဖစ္သလိုဖန္တီးရပါတယ္။လာလည္ၾကတဲ႔မိတ္ေဆြမ်ား
အတြက္ပံုေလးေတြမွ်ေ၀လုိက္ပါတယ္။
အားလံုးကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာက်န္းမာခ်မ္းသာၾကပါေစလို႔ေရႊညာသာေလးမွေမတၱာပို႔သပါတယ္ဗ်ာ။
အျမဲေလးစားလ်က္
ေရႊညာသားေလး
0 comments:
Post a Comment