ဒီေန႔စိတ္ကူးမိတဲ႔ဟင္းတစ္ခြက္ပါဗ်။ခရမ္းသီးအေသးေလးေတြကိုငါးအသားမႊထားတာနဲ႔
ေၾကာ္ခ်က္ခ်က္စားပါတယ္။တစ္ခါမွမစားဖူးပါဘူး၊ခရမ္းသီးကိုတျခားအသားေတြနဲ႔ေရာျပီး
ခ်က္တာရွိေသာ္လည္းငါးနဲ႔ခ်က္စားတာသိပ္မေတြ႔ဖူးသလိုပါပဲ။ဒါေၾကာင့္စူးစမ္းၾကည့္တာ
သိပ္မဆုိးပါဘူး။စားလို႔ေကာင္းတယ္။
ခ်က္တာလည္းလြယ္ပါတယ္။ၾကက္သြန္နီတစ္လံုးပါးပါးလွီးျပီးဆီသတ္၊ဂ်င္းၾကက္သြန္ျဖဴ
နဲ႔ငရုတ္သီးစိမ္းေရာေထာင္းထားတာကိုပါေရာျပီးဆီသတ္၊ငါးပိလက္တဆစ္စာေလာက္
ထည့္ျပီးခရမ္းသီးလွီးထားတာထည့္ပါတယ္။ငါးမိနစ္ခန္႔အဖုံးအုပ္ထားျပီးေတာ့ငါးအသား
မႊနည္းနည္းထပ္ထည့္ပါတယ္။အင္းအိုးခ်ခါနီးေတာ့မဆလာေလးအုပ္ျပီးေတာ့ခ်ပါတယ္။
ပင္စိမ္းပင္စိုက္ထားတာေလးပါရွိလုိ႔နည္းနည္းခူးျပီးထည့္လုိက္ပါေသးတယ္။
ခ်ဳိဆိမ့္ေမႊးေလးမို႔အခ်ဥ္သုပ္ေလးနဲ႔တြဲဖက္စားသံုးလို႔အဆင္ေျပပါတယ္ဗ်ာ။ဒီတစ္ခါေတာ့
ထမင္းနဲ႔ပါတစ္ခါတည္းတြဲတင္ေပးလို္က္တယ္ဗ်ဳိ႕...သံုးေဆာင္သြားပါအံုး...:):):)
ေလးစားမႈျဖင့္-
ေရႊညာသားေလး
1 comments:
ဟုုတ္ပါ့။
စားေကာင္းမဲ့ပံုုပဲ။
အုုိင္အိုုရာ
Post a Comment