ဆီးျဖဴသီး ကိုျပဳတ္ မဆလာဆားအရသာမႈန္႔ထည့္နယ္ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္နဲ႔ႏွပ္ထားတာကို ၾကက္သြန္နီငရုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ျပန္သုပ္
တခါတေလလည္း သနပ္ခ်ည္းပဲ ထမင္းပူပူနဲ႔စားျဖစ္တယ္။ အေျပာင္းအလဲျဖစ္ေအာင္ ၾကက္သြန္နီနဲ႔သုပ္စားတယ္။
ဒါကေတာ့သနပ္အျဖစ္ၾကာၾကာထားမရလို႔ ႏွပ္ထားတဲ့သနပ္ကိုဆီနဲ႔ေၾကာ္ျပီး ငါးနီတူေျခာက္ေရာထားတာ
ဗူးနဲ႔ထည့္ျပီးေက်ာင္းကေရခဲေသတၱာထဲမွာသိမ္းထားျပီးညေနစာစားခါနီးမွထမင္းနဲ႔အတူမိုက္ခရိုေဝ့ထဲထည့္ ေႏႊးစားတာ ေတာ္ေတာ္ၾကာၾကာစားလိုက္ရတယ္။
ေက်ာင္းထဲက ကန္ပတ္လည္မွာဆီးျဖဴပင္ေတြအမ်ားၾကီးေတြ႔တာ အသီးေတြလည္းသီးတယ္ ဒါေပမဲ့ သူတုိ႔ထိုင္းေတြက မစားတာလားမသိ တစ္ေယာက္မွမခူးမဆြတ္ေတာ့ ကိုယ္လည္း မခူးရဲဘူး။
ဒီသနပ္လုပ္တာကေတာ့ ျမန္မာဆုိင္ေတြရွိတဲ့ေစ်းမွာ ထိုင္းအမ်ဳိးသမီးတစ္ေယာက္ ရွားရွားပါးပါး ေရာင္းေနတာေတြ႔လို႔ ဘတ္ ၂၀ ဖုိး ဝယ္ျပီးသနပ္လုပ္တာ။ ႏွာေခါင္းေသြးထြက္တုန္းကဆုိ ဆီးျဖဴသီးကေသြးတိတ္တယ္ဆုိလုိ႔ ခဏခဏစားတာ။ အေမကလည္း ဆီးျဖဴသီးေျခာက္လွန္းျပီး ထည့္ေပးတယ္။ႏိုင္ငံျခားေရာက္ေတာ့အသံုးဝင္လိုက္တာ။ဆီးျဖဴသီးေျခာက္ကို ေခၽြတာေရးနဲ႔စားရတယ္။
ဒီမွာေတာ့အပင္ေတြလည္းရွိေစ်းမွာလည္းေရာင္းေတာ့လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ကိုစားရတယ္။
အားလံုးကိုယ္စိတ္ႏွစ္ျဖာက်န္းမာခ်မ္းသာၾကပါေစ။လာေရာက္လည္ပတ္ၾကတဲ့အတြက္ေက်းဇူးတင္ပါတယ္။
အားေပးမႈကိုအစဥ္ေလးစားလ်က္
ေရႊညာသား
0 comments:
Post a Comment